Iuliu Mureșan îi arată pisica lui Bonetti: ”Am semnat”


Iuliu Mureșan a vorbit aseară despre înfrângerea cu Botoșani, 1-2, pe stadionul din Ștefan cel Mare și nu l-a uitat nici pe Dario Bonetti, care refuză momentan să rezilieze înțelegerea cu Dinamo.

Bonetti ar trebui să vină la muncă. Este antrenorul echipei. Eu nu am nimic cu el. Îmi doresc să meargă treaba la echipă. El este plătit la zi. Am semnat ordinul de plată. Trebuie să vedem dacă mai vine sau nu, dacă semnăm o reziliere, dacă va fi un proces”, a comentat administratorul special al lui Dinamo.

Mureșan recunoaște că nu s-a așteptat ca echipa să facă de la primul meci în care Sorin Colceag a fost antrenor minuni: ”Am jucat cu o echipă bună și ne-au lipsit Filip și Sorescu, care sunt jucători foarte importanți și care au pregătirea fizică la zi. 

Am început foarte slab! Am luat ușor două goluri. Ne-am revenit, iar în repriza a doua am jucat mult mai bine. Am avut ocazii, dar lipsa de experiență ne-a făcut să nu egalăm.

Am fi meritat un punct. A fost o dorință mai mare a jucătorilor, iar asta îmi dă speranțe”, a declarat oficialul dinamovist.

Citește și:

Mihai Chirica îl sprijină pe Florin Cîțu: ”Vă dau un exemplu” Exclusiv

-->
Previous Declarațiile lui Iuliu Mureșan după o nouă înfrângere
Next Iuliu Mureșan îl ironizează pe Bonetti

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.