Un jucător cu 169 de meciuri la Benfica, pe lista ”câinilor”


Dinamo încearcă să dea lovitura iernii pe piața transferurilor. Un jucător cu 169 de meciuri la Benfica este pe lista ”câinilor”. Dinamo negociază cu mijlocașul Ljubomir Fejsa (35 de ani).

Echipa din Ștefan cel Mare forțează aducerea lui Ljubomir Fejsa, închizător cu 169 de meciuri în tricoul echipei Benfica. Totuși, chiar dacă este liber de contract după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad în luna iulie, Ljubomir Fejsa nu este deloc ușor de convins, ținând cont de CV-ul și pretențiile fotbalistului. Nu există un acord în ceea ce privește salariul, anunță Fanatik.

Dinamoviștii au transmis că au fost discuții cu sârbul, dar așteaptă un răspuns oficial al jucătorului, „acum, situația s-a mai răcit un pic”, au transmis ei pentru GSP.ro.

Ljubomir Fejsa este un mijlocaș defensiv care a evoluat de-a lungul carierei la Hajduk Kula Partizan Belgrad, Benfica, Olympiakos, Deportivo Alaves și Al Ahli.

Cea mai bună perioadă din carieră a petrecut-o la Benfica, unde a jucat 169 de meciuri și a marcat de două ori. Acesta are nu mai puțin de 70 de meciuri în cupele europene.

Cea mai mare cotă de piață a avut-o în 2018, când ajunsese să valoreze 15 milioane de euro.

Fejsa are și 25 de meciuri în naționala Serbiei, pentru care a debutat în 2007, într-o victorie, scor 1-0, cu Kazakhstan.

În sezonul 2022/2023, ultimul în care a evoluat, sârbul a strâns 32 de meciuri în toate competițiile pentru Partizan, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Citește și:

Ce plan de afaceri au Smiley, Adela Popescu și Irina Fodor: la malul Mării Negre

Previous Detalii despre transferuri: ”Jucători de valoare”
Next Dinamo-Genclerbirligi, remiză în primul amical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *