Care mai este starea lui Luca Mihai


Luca Mihai (20 de ani), jucătorul de centru de la Poli Iași, a suferit o accidentare gravă în meciul în care echipa sa a pierdut împotriva lui Dinamo, scor 0-1, în etapa a patra a fazei play-out din Superliga.

În minutul 29, la scorul de 0-0, cei 1.500 de copii prezenți la stadionul „Arcul de Triumf” au tăcut brusc. Homawoo l-a lovit puternic cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar acesta a căzut la pământ. Cu toate acestea, arbitrul Hațegan a decis să îi ofere doar un cartonaș galben jucătorului de la Dinamo.

Oficialii Politehnicii Iași au anunțat diagnosticul pe care l-a primit Luca Mihai la internarea la Spitalul Elias, unde a fost dus după lovitura primită de la Homawoo în minutul 29 al meciului de azi, cu Dinamo: „multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă”.

Fotbalistul ieșean, al cărui ureche sângera pe teren, va fi supus unui alt CT (computer tomograf) după primul examen, realizat imediat la internare. Reprezentanții echipei moldovene afirmă că spitalul i-a indicat că vor fi anunțate autoritățile, în conformitate cu procedurile aplicate în cazurile de violență.

În prezent, fotbalistul se află la spital însoțit de mama sa, care a avut un șoc la vederea stării fiului său. Ea s-a deplasat la ambulanță pentru a afla informații despre Luca și a izbucnit în lacrimi când ușa s-a deschis.

Citește și:

Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai: „Dacă nu era media, Vlad Pascu era azi în altă țară”

Previous Toate detaliile înainte de Dinamo-Poli Iași
Next Blestemul prelungirilor! Eșec la Botoșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *