Cum ar fi? Negoiță ar reveni la Dinamo


Ionuț Negoiță, omul care are partea lui de vină în decăderea lui Dinamo și care a dat clubul pe mâna lui Pablo Cortacero, a anunțat că ar putea reveni la echipă. Condiția principală? Să se facă noul stadion.

Ionuț Negoiță a trăit de toate la Dinamo. A fost la un pas de titlu, dar apoi s-a săturat să bage bani la echipă și i-a cedat pachetul majoritar lui Cortacero. De acolo, totul a mers produs pentru clubul alb-roșu. Acum, Dinamo este în Liga 2, visează să revină în prima divizie, însă problemele cu banii continuă.

Fostul acționar nu spune NU unei reveniri la Dinamo. ”

Dacă ar fi să am experiența de acum, nu aş mai intra în fotbal. Dacă aș mai intra vreodată în fotbal, ar fi doar la Dinamo. Și cu două condiții: să fie stadion nou și să fiu acționar minoritar. Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acționari şi aș vrea să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului.

Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului.  Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo și Rapid, m-aş fi gândit de două ori dacă să plec. Dacă va avea stadion Dinamo, poate mă mai gândesc şi eu. Dar fără stadion sunt șanse mici să supraviețuiască. E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate. Ideal ar fi să se promoveze, dar nu există altă variantă decât să vină cineva. Una, două, trei persoane potente financiar, care să se implice financiar”, a declarat Negoiță la Orange Sport.

 

Citește și

Burcă: ”Viitorul îl văd alături de CS Dinamo”

 

Previous Egal și în al doilea amical al lui Dinamo
Next Se retrage un fost idol din "Ștefan cel Mare"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *