Spre Liga 2? Egal dezamăgitor cu Voluntariul


Dinamo era obligată să câștige cu Voluntariul, pentru a continua cursa nebună pentru salvarea de la retrogradare. Dar nici oaspeții nu stăteau mai bine înaintea acestei etpe cu numărul 7 din play-out-ul Superligii. A ieșit un duel încrâncenat. Din păcate, Dinamo nu a reușit să se impună și retrogradarea e aproape.

Fanii dinamoviști au revenit pe Arcul de Triumf și au putut să-și susțină fanii la duelul cu Voluntariul. O fată de 10 ani, Ayllin Maria Ivanov, prezentă la toate partidele roș-albilor din acest sezon, a dat lovitura de începere. Ocaziile au venit însă târziu. Prima, tocmai în minutul 20, când Milanov a primit în careu, a preluat, dar a tras mult peste.

S-au dat apoi două goluri în doar 90 de secunde. Mai întâi, la o fază prelungită în careul oaspeților, Gnahore a tras tare, mingea a fost deviată de Armaș și a ajuns în plasă. Dinamoviștii nu s-au bucurat prea mult. Rață a centrat perfect de pe stânga și Cascini, demarcat, a pus perfect capul și balonul s-a dus în plasă, la colțul lung. 1-1 la pauză.

Partea a doua a început teribil. În minutul 53, mingea trimisă în careul oaspeților l-a nimerit în mână pe x, iar centralul Petrescu a dat penalty. Centralul a revăzut faza și și-a anulat propria decizie. După câteva minute, Gregorio a avut o ocazie uriașă, însă nu a nimerit ținta. Cei de la Voluntari au accelerat, la rândul lor. Crepulja a prins un voleu, dar Golubovic a prins. Centralul Radu Petrescu s-a făcut de râs la un atac al oaspeților. I-a dat galben lui Velkovski la o fază la care nici măcar nu și-a atins adversarul. S-a dus la VAR și a anulat decizia.

În minutul 73, Patriche a fost la câțiva centimetri să miște tabela. Nu a putut ajunge la o minge trimisă pe colțul lung. Abia intrat, Iglesias a luat la țintă colțul lung, însă mingea s-a dus un pic pe lângă. Dincolo, Carnat a șutat fantastic de la 25 de metri. Golul i-a fost refuzat de bara din dreapta lui Golubovic. Patriche a urcat iar în careu și în ultimele minute. A pus capul la o minge centrată de Iglesias, fără a-i da emoții lui Fernandez. Florea, din 7 metri, a dat cu umărul în minge la ultima fază, n-a nimerit poarta și s-a terminat 1-1.

În urma acestui meci, Dinamo este penultima pe loc retrogradabil, cu 21 puncte. Etapa viitoare, Dinamo va juca la Cluj, cu Universitatea, pe 4 mai. În ultima rundă, roș-albii vor evolua acasă, cu UTA lui Mircea Rednic.

 

DINAMO – FC VOLUNTARI 1-1

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura (85 Bani), Milanov (59 Politic), Gnahore, Pavicic (59 Iglesias), Amzăr – Gregorio, Selmani.

Voluntari: Fernandez – Boboc (85 Paz), Turda (85 Droppa), Matricardi, Armaș, Aliji – Cascini (68 Carnat), Crepulja, Rață – Lambrinoc (68 Popescu), Nemec (79 Florea).

Foto: GSP

Citește și

Nicușor Dan, luat în colimator din cauza lui Clotilde Armand: „Trebuie să aleagă dacă merge sau nu cu penalii în campanie”

 

 

Previous Blestemul prelungirilor! Eșec la Botoșani
Next Dinamoviștii au găsit rUTA spre baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *