Burcă: ”Ne dă multă forță”


-->

Ovidiu Burcă a vorbit despre cum îi ajută Cătălin Hîldan dincolo de viață pe dinamoviștii actuali. Antrenorul promite că jucătorii vor face tot posibilul ca să ducă valorile mai departe.

„Cătălin Hîldan e un simbol, era determinat, lupta pe teren, noi trebuie să luptăm în continuare să implementăm asta generațiilor ce vor urma. Îl comemorăm, an de an, așa cum merită, pentru legământul lăsat lui Dinamo.

Străinilor de la echipă le-am explicat puțin și la Săftica, și la cimitir la Brănești. Înțeleg chiar dacă vin din alt mediu, înțeleg ce a reprezentat și reprezintă pentru noi.

De fiecare dată când ne aducem aminte de această tragedie, un băiat tânăr a sfârșit pe teren, sunt momente emoționante la mormântul oricui, darămite la cel al lui Cătălin Hîldan.

În general, încercăm să ducem mai departe exact valorile lui. Puțini știu cum era pe teren, cum era ca om, încercăm ca lucrurile astea să le transmitem mai departe, de aceea am vorbit jucătorilor.

Întâmplător, și anul trecut ne aflam tot într-un astfel de moment, nu fericit sportiv, mi-aduc aminte că echipa a început să urce, după o victorie cu Slobozia. Valorile lui ne vor da forță multă în perioada următoare. Nu știu dacă întâmplător sau nu, sunt lucruri care ne depășesc”, a declarat Ovidiu Burcă.

”Este o încărcătură bună, mentală, cei ce sunt azi la echipă, atât cei vechi, care cunosc ceea ce reprezintă Hîldan pentru echipă, cât și cei noi, au înțeles momentul și vor înțelege și duminică, la stadion

Cred că va exista o coregrafie specială, sper să fiu mulți suporteri la stadion, să ne susțină, iar echipa să arate pe teren dăruirea, determinarea, pe care Cătălin Hîldan le-a arătat la fiecare meci” , a explicat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Clauza incredibilă a căpitanului Lucas Alves

Previous Un nou antrenor propus la Dinamo
Next Cornel Țălnar despre noii acționari: ”Credeam”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *