Zi importantă marți pentru Dinamo


-->
Lucrurile încep să se miște la Dinamo. Marți, 19 iulie, este o zi importantă pentru viitorul acestei echipe, deoarece va avea loc Adunarea Generală, iar din informațiile FANATIK urmează să fie demis Iuliu Mureșan.

Iulie Mureșan ocupă funcția de administrator special la gruparea din Ștefan cel Mare, însă, din informațiile FANATIK, se pregătește ”mazilirea” sa, așa cum Dorin Șerdean, cel care este în acte acționar majoritar, anunța încă de acum o lună.

Iuliu Mureșan nu mai are trecere la mai marii de la Dinamo, iar FANATIK a aflat că la Adunarea Generală de marți, care se va ține prin corespondență, urmează să fie demis și înlocuit cu Vlad Iacob, un personaj care a fost școlit pe la FC Barcelona și Ajax Amsterdam.

Vlad Iacob, în vârstă de 34 de ani, este fiul omului de afaceri Dorin Iacob, unul dintre apropiații fostului președinte Traian Băsescu și care în prezent este analist politic și realizează emisiunea ”Culisele puterii”, de la Realitatea TV.

Din informațiile FANATIK, Vlad Iacob are susținerea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu și este agreat de Dorin Șerdean, dar și de conducerea fanilor din DDB. În aceste condiții, acesta va prelua atribuțiile lui Iuliu Mureșan și va avea un mandat de doi ani.

Contactat de FANATIK, Vlad Iacob nu a negat varianta preluării funcției de administrator special. ”Nu vreau să fac deocamdată niciun un comentariu. Dacă marți se va întâmpla ceva oficial, atunci putem discuta despre implicarea mea la Dinamo. Însă, în acest moment, nu are rost să facem speculații. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat el.

Iacob jr. a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute. Despre el se spune că este omul-cheie în vânzarea lui Dinamo, fiind persoana care i-a propus lui Adrian Tomșa să preia clubul.

Citește și:

Rareș Bogdan despre religia copiilor săi: ”Am înțelegere cu soția”

Previous Gigi Becali despre Horșia: „Să plece”
Next Rivaldinho și Hanca se întorc în Superliga

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *