Detalii despre transferuri: ”Jucători de valoare”


Dinamo trebuie să facă transferuri pentru a fi sigură că la finalul acestui sezon va rămâne în Liga 1. Andrei Nicolescu explică care este strategia, dar și de ce jucătorii întârzie să semneze.

”Noi acum suntem într-o zonă de criză. Căutăm soluții pentru următoarele 6 luni. Mă bazez foarte mult pe relațiile personale ale lui Mister Kopic pentru a putea face niște transferuri mai rapide, ne bazăm pe implicarea lui directă. Ne dorim între 4 și 6 transferuri, dar jucători de valoare, care să aibă impact imediat. A doua condiție e să înțeleagă că vin la Dinamo!”, a explicat Andrei Nicolescu la ”Liga Digisport”.

Acesta a clarificat și situația lui Iulian Roșu.

”Sunt 3 despărțiri și 2 jucători în care noi credem în viitor. Cu unul am ajuns la o înțelegere, cu al doilea e foarte aproape să reziliem amiabil. Ar treilea vrea să rămână.

Iulian Roșu nu acceptă decizia antrenorului. O să vedem în viitor ce se întâmplă. Am încetat contractul cu Țîră, suntem foarte aproape și cu Filip [Dujmovic].

Darko Velkovski trebuia să ajungă în seara asta S-a anulat un zbor, au fost niște complicații. Va ajunge cât mai repede”, a declarat administratorul special al lui Dinamo.

Citește și:

Al 5-lea refuz pentru Dinamo: ”Are altă viziune”

Previous Primul transfer al lui Dinamo, lăudat: ”Salvează echipa”
Next Un jucător cu 169 de meciuri la Benfica, pe lista ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *