O legendă numește principalii vinovați


-->
Fostul internațional Costel Orac (63 de ani) crede că haosul la Dinamo a început în momentul venirii lui Negoiță, spune că debarcarea lui Rednic a fost o mare greșeală și nu e deloc de acord cu implicarea DDB-ului în viața echipei.

„Dureros! Am fost la ambele partide de baraj. Nu mai fusesem de trei ani la vreun meci. Le vedeam la televizor. Soția îmi recomandă să mă uit la televizor, că dacă mă enervez, schimb canalul și nu mai am probleme cu inima. Acum am mers și la Cluj, și la București.

Am fost mai mulți jucători din trecut și am simțit că prezența noastră poate ajuta cât de cât echipa, iar actualii «câini» să-și dea seama că e un moment delicat și să dea totul. Ne-am înșelat total! N-au putut…”, spune Orac.

Care nu-l iartă pe Dusan Uhrin pentru modul în care a pregătit jocurile: „N-am înțeles nimic! Mai ales modul de abordare de la Cluj. În mod normal, ca antrenor și jucător trebuie să ai o strategie. Orice antrenor juca la rezultat în deplasare, cu o posesie prelungită sau să-i prinzi pe contraatac. Acolo s-a jucat numai cu mingi lungi, degajate de la portar sau fundașii centrali și noi aveam un singur atacant, pe Irobiso. A fost o retrogradare rușinoasă!”.

Pe cine consideră vinovați principali

„Eu am mai spus că debarcarea lui Mircea Rednic a fost o imensă greșeală. Le-au oferit jucătorilor doar o scuză pentru că Mircea îi pusese la muncă ca să-i transforme din punct de vedere fizic.

După mine, a fost și vina lui Uhrin pentru retrogradare! Asta e părerea mea. Mai mult, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost din momentul în care Negoiță a preluat clubul. De acolo a început declinul lui Dinamo. Eu așa văd lucrurile. Dacă nu ar fi fost probleme mari la nivel de conducere, nici jucătorii n-ar fi abordat jocurile așa cum le-au abordat”.

Orac nu-l iartă nici pe Iuliu Mureșan, despre care spune că „numirea lui a fost o greșeală”:

„Chiar dacă a avut experiența de la Cluj, după mine a fost o greșeală. Mai ales că am înțeles că între domnul Mureșan și Rednic au existat animozități mai vechi. Nu cred că trebuia să fie o problemă asupra colaborării, mai ales în situația în care se afla echipa. Cert este că s-au adunat cam toate!”, a spus acesta pentru GSP.

Citește și:

Benzina și motorina, plafonare de preț la 6,5 lei! Solicitarea oficială

Previous Cristi Borcea, întrebat dacă revine la Dinamo
Next Antoni Ivanov se va prezenta la reunire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *