Trei jucători lipsesc. Detalii despre transferuri


Dinamo nu se va putea baza pe trei jucători la meciul cu Craiova, careare loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fiî transmis la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Mergem mâine să luptăm, să practicăm un fotbal frumos și să dăm totul pentru un rezultat bun. Homawoo este suspendat, Roșu e accidentat, Moura la fel și va lipsi o perioadă mai lungă din cauza accidentăriii din meciul cu Rapid. Le-am transmis jucătorilor că nu e vorba despre cine joacă titular, ci despre echipă, despre cei 25 de jucători plus portarii.

Orice jucător își așteaptă șansa să joace, așa e la noi, așa e și la ei. Să vedem ce echipă se va adapta mai bine! Nu vreau să subestimez o echipă doar pentru că nu are unu sau doi jucători valizi. Au un lot bun și vor da totul pentru a-i suplini pe cei care lipsesc.

Lucrăm la transferul unui atacant, dar iarna nu e ușor să găsești jucători. În plus, trebuie să se muleze pe stilul noștri și să ni-i permitem. E foarte important să batem Craiova”, a declarat Zeljko Kopic la conferința premergătoare meciului cu FCU.

Citește și:

Când vom vedea în București noile troleibuze Solaris. Pe ce linie vor circula

Previous Înecați la mal. Eșec în prelungiri cu Rapidul
Next "Câini" cu lanternă roșie în coadă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *