Căpitanul lui Dinamo: ”Nu mi-a fost greu”


Căpitanul lui Dinamo, Lucas Alves( 31 de ani), a vorbit despre cum s-a adaptat el la Dinamo și ce planuri are în România. Fundașul brazilian a explicat de ce are nevoie formația din Ștefan cel Mare pentru a lua cele trei puncte la Galați.

”Nu mi-a fost greu să mă adaptez la România. Vin din Brazilia și joc de vreo 10 ani în afara ei. Mai mereu a fost ceva similar și inclusiv la traficul din București n-a fost grea adaptarea.

Mi-e greu să fiu căpitan la Dinamo, un club de tradiție. Încerc să rămân concentrat pe ceea ce am de făcut. Înainte să vin aici știam că sunt foarte mulți jucători talentați, am auzit și de Gheorghe Hagi. Deocamdată n-am încercat nimic din mâncarea tradițională cum sunt micii sau sarmalele, dar o voi face pe viitor.

Oțelul e un adversar greu pentru noi și vom avea parte de o partidă dificilă. Am văzut destule jocuri ale celor de la Oțelul. Au o bună mentalitate și printr-o manieră corectă putem lua cele 3 puncte. Echipa crește de la meci la meci, dar tranziția nu este ușoară.

E ceva timp de când n-am mai câștigat, iar la Dinamo te afli mereu într-o presiune totală. Ne ascultăm antrenorul și vom face ceea ce este corect pe teren atât tactic cât și pe celelalte planuri”, a declarat Lucas Alves.

Citește și:

Fotbalistul cu care Dinamo vrea să ”topească” Oțelul!

Previous Oțelul-Dinamo, echipele probabile și cotele
Next "Înecați" în Dunăre. 4 eșecuri la rând!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *