Iuliu Mureșan îl ironizează pe Bonetti


La finalul meciului cu FC Botoșani, Iuliu Mureșan a dezvăluit că Dario Bonetti este plătit la zi, până pe data de 15 ale lunii, și că poate să ceară ce vrea.

„(n.r Bonetti vrea banii pe durata întregului contract) Eu vreau banii pe trei ani, pe cinci ani. E problema lui asta. La fotbal aşa e făcut regulamentul. Aţi văzut şi cu ceilalţi jucători spanioli, nu ştiu cât e de corect, dar e dreptul lui să ceară ce vrea. El e plătit la zi, până pe data de 15! Trebuie să vedem dacă mai vine sau nu, dacă semnăm o reziliere, dacă va fi un proces”, a spus Mureșan.

Avem antrenor… pentru mine nu e o problemă. Bonetti e antrenorul echipei, avem antrenori secunzi cu licenţă UEFA Pro, nu e nicio problemă. Pentru mine chiar nu e o problemă!

Am primit doar un mail azi, că are Covid-19, ne-a trimis testul şi îi dorim însănătoşire grabnică. Am înţeles că e în izolare acasă. Trebuie să vină la club, eu nu m-am întâlnit cu el, deci nici el nu s-a întâlnit cu echipa de duminică de după meci.

Nu a rămas nicicum, e antrenorul echipei. Sigur, e antrenorul echipei, ar trebui să vină la muncă. Nu a venit să discutăm. Nu ştiu când a făcut testări, a făcut joi.
La Covid se poate să te depistezi numai vinerea şi joi să nu fi avut când a plecat. Nu e problema mea, eu nu am nimic cu el personal. Eu vreau doar să meargă echipa mai bine de la etapă la etapă”, a spus Mureșan.”

Citește și:

Liviu Dragnea a explicat din ce trăiește: ”Cu ce câștigă Irina, cu ce câștig eu, cu ce mă ajută copiii”

Previous Iuliu Mureșan îi arată pisica lui Bonetti: ”Am semnat”
Next Ce antrenor se autopropune la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *