Ce sumă trebuie să primească Bonetti


Continuă problemele al Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare se pregătește pentru primul sezon din istorie în Liga 2 și, între timp, a aflat că e obligat să îi plătească o datorie lui Dario Bonetti (60 de ani).

Dario Bonetti a câștigat litigiul cu Dinamo! Antrenorul italian în vârstă de 60 de ani a cerut ca roș-albii să-i achite 48 de mii de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 – mai 2022.

Dario Bonetti a plecat de la Dinamo anul trecut, la jumătatea lunii septembrie, după ce echipa a suferit cel mai drastic eșec din istoria derby-urilor FCSB, scor 0-6. Italianul a fost astfel demis la numai două luni după ce fusese numit antrenor în „Groapă”.

Tehnicianul italian a dat în judecată clubul roș-alb și a solicitat să i se achite toate salariile până la finalul contractului, care, în mod normal, i s-ar fi terminat în mai 2022.

Tribunalul București i-a dat dreptate lui Bonetti și a obligat-o pe Dinamo să plătească suma de 48 de mii de euro. Datoria reprezintă opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 – mai 2022. Plus 1567 RON, bilete de avion.

În ciuda faptului că Dinamo a făcut apel, acesta a fost respins de Curtea de Apel București. Astfel, decizia este definitivă și noua echipă a lui Ovidiu Burcă trebuie să îi plătească datoria lui Dario Bonetti.

Citește și:

Dinamo semnează un contract important: ”Astăzi cu sponsorul principal”

Previous Dinamo vrea 2 foști rapidiști
Next Promisiunea noului administrator special

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *