Toate detaliile despre accesul la meci


Dinamo se pregătește de meciul cu Poli Iași de duminică, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, și de prima victorie din play-out.

Așa cum este bine cunoscut, meciul se va juca din nou cu porțile deschise doar pentru copii. Condițiile sunt simple: un adult poate însoți minim 3 copii până în 14 ani, și maxim 10. Comunicatul clubului:

„CÂNTĂM ÎN FAMILIE PENTRU DINAMO

Rândurile de mai jos nu sunt pentru cei mai mici dinamoviști, sunt doar pentru însoțitorii copiilor până în 14 ani, prezenți duminică după-amiază în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”.

Cu regulamentul în mână, clubul nostru vine cu o serie de clarificări privind accesul însoțitorilor pe „Arc”, fiind vorba de o procedură simplă, explicată pas cu pas:

Biletele pentru acest meci sunt emise gratuit și electronic, urmând procedura de mai jos:

1. Însoțitorul completează tabelul SAU formularul de înscriere (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc94OUIr5ExpEDVlQ8jeRvjVIQ1clpl-aqw_9xHLhaXnff7CA/viewform) cu datele necesare (nume, prenume și CNP) pentru propria persoană și copiii însoțiți.

2. Tabelul nominal este transmis pe adresa de e-mail bilete@dinamo1948.ro (în cazul completării formularului, solicitarea ajunge automat la club prin butonul „SUBMIT”).

3. Biletele gratuite vor fi transmise în format electronic direct solicitantului pe e-mail (adresa de pe care a fost transmis tabelul sau cea precizată în formularul completat, după caz).

RECOMANDĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE

Pentru menținerea ordinii și siguranței celor mici, dar totodată în vederea respectării regulamentelor competiției, clubul nostru recomandă ca un singur adult să însoțească un grup de minimum 3-5 copii, maximul fiind de 10 copii.

Biletele pot fi procurate și FIZIC, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf” (deschise de la ora 15:00 în ziua meciului), în baza tabelelor nominale/actelor de identitate ale copiilor și însoțitorilor.

Vă recomandăm să aveți asupra dumneavoastră actul de identitate (atât pentru însoțitor, cât și pentru copii) și tabelul nominal.

Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces în stadion, vă rugăm să vă prezentați la „Arc” cu cel puțin 45 de minute înaintea meciului.

Dinamo București vs Politehnica Iași, în acest play-out de SuperLigă, se joacă duminică, la ora 18:15.

Citește și:

Cătălin Cîrstoiu, pe post de „detectiv” la metrou: „Nicușor tot nu era”

Previous Capitolul la care Dinamo e prima în Superliga
Next Toate detaliile înainte de Dinamo-Poli Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *