Declarațiile lui Iuliu Mureșan după o nouă înfrângere


Iuliu Mureșan are regrete mari după eșecul cu FC Botoșani, scor 1-2. Conducătorul „câinilor” crede că roș-albii meritau un rezultat de egalitate, chiar dacă moldovenii au condus la pauză cu 2-0.

Jucătorii lui Dinamo au fost lăudați pentru atitudinea pe care au arătat-o, iar Iuliu Mureșan este optimist după ceea ce a văzut în repriza a doua.

În realitate însă, lucrurile au stat total diferit. Dinamo nu a avut decât un șut pe poartă, golul din penalty, iar Botoșani 7, fiind dominați pe tot parcursul jocului.

„Nu așteptam o minune de la meciul din această seară. Am jucat cu o echipă bună și ne-au lipsit Filip, respectiv Sorescu, jucători foarte importanți, cu pregătirea fizică la zi. Am început foarte slab, am luat foarte ușor două goluri. Ne-am revenit și în repriza a doua am jucat mult mai bine, am avut ocazii, dar lipsa de experiență ne-a făcut să nu egalăm. Am fi meritat un punct. A fost o dorință mai mare a jucătorilor, iar asta îmi dă speranțe”, a spus Iuliu Mureșan, la finalul meciului de duminică.

Bonetti ar trebui să vină la muncă, este antrenorul echipei. Eu nu am nimic cu el, îmi doresc să meargă treaba la echipă. El este plătit la zi, am semnat ordinul de plată. Noi testăm jucătorii conform protocolului sanitar – Iuliu Mureșan

Citește și:

Poftiți în Bulgaria! Iată recomandările prefectului districtului Ruse

-->
Previous Sorin Colceag: ”În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”
Next Iuliu Mureșan îi arată pisica lui Bonetti: ”Am semnat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *