Ofertă pentru Zeljko Kopic


Zeljko Kopic a venit într-un moment foarte dificil la Dinamo și meritele lui deja au fost recunoscute atât de suporteri, cât și de conducători. Dinamo pregătește o nouă ofertă pentru Zeljko Kopic.

Negocierile dintre Dinamo și Kopic au început deja. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare este foarte mulțumită de contribuția noului antrenor la echipă. De aceea conducătorii celor de la Dinamo speră ca Zeljko Kopic să semneze prelungirea contractului scadent în vară.

Dinamo dorește să continue cu antrenorul croat indiferent de rezultatul de la finalul sezonului. Chiar dacă echipa se salvează de la retrogradare sau ajunge în liga secundă, Zejko Kopic este prima opțiune a dinamoviștilor pe bancă, din vară, scrie digisport.ro.

În ultimele 5 etape au fost înregistrate trei victorii, un egal și un eșec. În pofida formei bune din acest moment, dinamoviștii încă sunt pe loc direct retrogradabil (poziția 15).

Șansele au crescut datorită ultimelor rezultate pozitive, Dinamo apropiindu-se la doar un punct față de ocupanta locului de baraj, FC Voluntari. Ultimul loc care asigură menținerea în Liga 1 este la doar 6 puncte înainte de înjumătățire, ocupat de Poli Iași.

Citește și:

Top 5 plaje din Turcia pentru vara 2024

Previous Mobilizare fantastică a suporterilor dinamoviști
Next Anunțul așteptat de toți fanii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *