Dănciulescu despre revenirea la FC Dinamo


Dinamo are o nouă conducere, cu Vlad Iacob (34 de ani) administrator special și Ovidiu Burcă (42 de ani) antrenor principal.

Noua conducere îl dorește în club pe Ionel Dănciulescu (45 de ani), aflat în prezent sub contract cu CS Dinamo, pentru funcția de director sportiv.

În direct la Liga Digisport, legendarul fotbalist al lui Dinamo a reacționat după anunțul venit joi și a recunoscut că o revenire în club este complicată.

Ionel Dănciulescu a confirmat că au existat discuții cu Ovidiu Burcă, însă este greu să meargă la Dinamo pentru că nu vrea să le ”întoarcă spatele” celor cu care lucrează la Clubul Sportiv, dar și pentru că la echipa din Liga 2 nu există mari perspective.

”Eu sunt la treabă, la CS Dinamo, am fost și dimineață la birou, am avut o ședință. Acum trei săptămâni a fost o discuție, am vorbit și cu Ovidiu, dar nimic concret.

Nicio finalitate până acum, pentru că lucrurile erau incerte. E un lucru pozitiv că a venit și administratorul special, a fost instalat și un antrenor, o mutare foarte bună aducerea lui Ovidiu Burcă, am mare încredere în el.

N-ar trebui să facă ceva anume, vom avea o discuție. Eu am contract la CS Dinamo, oamenii s-au comportat foarte frumos cu mine, mă apreciază, mă respectă și eu nu le întorc spatele oamenilor care m-au tratat astfel. E complicat, eu nu știu care e proiectul lor, pe ce se bazează”, a transmis Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Vrea să ajute Dinamo cu un milion. Cea mai mare donație

Previous Dinamo dorește un mijlocaș central belgian
Next Dinamo, aproape de a evolua pe un alt stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *