Dinamo, aproape de a evolua pe un alt stadion


Vechiul stadion din Ștefan cel Mare urmează să fie demolat, iar pe locul său se va construi unul modern. După ce a retrogradat în premieră în Liga 2, Dinamo ar putea evolua, totuși, pe noul stadion Arcul de Triumf, chiar dacă chiria este scumpă pentru un club cu probleme financiare.

Discuțiile sunt destul de avansate, potrivit celor spuse de noul administrator special, Vlad Iacob.

„Sper ca, în scurt timp, să anunțăm noua arenă pe care vom evalua. Arcul de Triumf este o variantă de dorit. Încercăm să rezolvăm situația de acolo cât mai repede”, a precizat Vlad Iacob.

Președintele FRR, Alin Petrache – reacție dură

„Dacă dumneavoastră vi se pare normal să vină o echipă care are datorii la stat… Păi vorbim de bani publici, dar vrem să jucăm pe un stadion făcut din banii publici?

Dinamo, am înțeles, nu are casă, dar din câte știu e în insolvență. Mai bine să plătească datoriile către stat și după să se gândească să vină pe Arcul de Triumf.

Noi de un an de zile îl avem sub administrare, nu plătim chirie, dar ne achităm singuri facturile, curent și alte cheltuieli. Am respectat folosința gratuită și am pus la rândul nostru la dispoziție altor Federații. S-au perindat pe perioada construcției vreo 6-7 miniștri.

Întrebați dacă știe cineva de vreun act, ceva. Eu, Petrache Alin, am fost împuternicit de Minister să semnez orice act în legătură cu stadionul. Mă gândesc așa, din sportul de echipă, care stă cel mai bine din punct de vedere al clasamentului, este Rugby-ul.

Noi nici acuma nu folosim centrul de recuperare unde sunt investiți milioane de euro. Avem foarte multe lucruri care nu se folosesc, două hoteluri”, a declarat Alin Petrache, la Digisport Special.

Citește și:

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Previous Dănciulescu despre revenirea la FC Dinamo
Next Marius Mitran: „Sunt lucruri care se leagă!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *