Ionel Dănciulescu s-ar putea întoarce


Dinamo se transformă! Vlad Iacob, un tânăr de 34 de ani, l-a schimbat, în funcția de administrator special, pe Iuliu Mureșan, noul antrenor o să fie Ovidiu Burcă, iar pentru postul de director sportiv a fost ofertat Ionel Dănciulescu.

Venirea lui Iacob va reorganiza clubul. Prima mutare, Ovidiu Burcă o să fie numit noul antrenor al „câinilor”.

La fel, organigrama, atât tehnică, cât și administrativă, o să fie întărită. PlaySport.ro a aflat că noul administrator special al SC Dinamo 1948 SA încearcă să readucă în club o legendă, este vorba de Ionel Dănciulescu.

În acest sens, Vlad Iacob și „Danciu – gol” s-au întâlnit, au discutat, iar din informațiile noastre, fostului atacant i-a fost oferit postul de director sportiv.

Ionel Dănciulescu și Ovidiu Burcă au fost colegi în „Ștefan cel Mare” și se pare că viitorul antrenor al „câinilor” a fost cel care l-a propus pe fostul golgheter.

„Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, știți unde sunt, știți unde am jucat și știți că numele meu este legat de acest nume”.

În momentul de față, Ionel Dănciulescu conduce Academia Clubului Sportiv Dinamo, proiect pe care l-a început cu grupele de inițiere, iar în trecut, după ce a renunțat la cariera de fotbalist, a ocupat chiar funcția de director sportiv la SC Dinamo 1948 SA, poziție pe care, la ultima oră, i-a oferit-o Vlad Iacob, noul administrator special din cadrul SC Dinamo 1948 SA.

Citește și:

Elena Ceaușescu, uluită de un mare artist român: ”Nicule, tu auzi ce zice ăsta?!”

Previous Prima lovitură a lui Vlad Iacob
Next Ce urmează: „Suntem în discuții avansate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *