Dănciulescu nu crede în șansele lui Dinamo


Va fi nebunie în această seară pe Arena Națională. Dinamo și FC Argeș vor disputa manșa întâi a dublei de baraj pentru retrogradare / promovare în Liga 1. Ionel Dănciulescu nu mizează pe fosta lui echipă în acest duel.

Dinamo are două meciuri la dispoziție pentru a reveni în Liga 1. Pentru asta, trebuie să treacă de FC Argeș. Primul duel, diseară, de la ora 20, pe Arena Națională. Ionel Dănciulescu va avea emoții, însă nu le oferă prea multe speranțe fanilor dinamoviști. „E destul de complicat, dar un lucru e cert: FC Argeș are echipă mai experimentată. Plus că Dinamo are câțiva jucători accidentați, să vedem dacă i-a recuperat pe Patriche, Neluț roșu și Bena. Plus că Bani nu va juca. Din punctul meu de vedere, piteștenii sunt favoriți. Cam 30% șanse Dinamo, 70% Argeș!

Dinamo a avut momente foarte bune, un joc spectaculos, dar a avut și multe probleme pe parcursul acestui campionat. Începutul a fost dezastruos, problema portarului nu și-au rezolvat-o, nici cea a unui număr 9, a unui marcator. Au fost doar două partide importante în care au jucat bine, cea de la Galați și cea cu Steaua, din returul play-off-ului. Sunt și niște circumstanțe la aceste meciuri. Galațiul nu era într-o formă foarte bună pe finalul ăsta de sezon, iar la Steaua știm cu toții de problemele de la acest club, faptul că n-au avut drept de promovare. Dinamo a clacat la partidele cu miză. N-a putut s-o bată pe Timișoara, o echipă ca și retrogradată de atunci, de la final de sezon regulat, iar la Iași a pierdut fără drept de apel”, a declarat fostul atacant dinamovist pentru sport.ro.

Citește și

FC Argeș, echipa norocului! Adversar suplimentar pentru ”câini”

 

 

Previous Mesajul lui Burcă înaintea barajului
Next Toate detaliile înainte de Dinamo-Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *