Dinamo dorește un mijlocaș central belgian


Dinamo pregătește noul sezon din Liga 2 și vrea să dea lovitura cu transferul unui fotbalist belgian în vârstă de 22 de ani.

Sursele ProSport informează că Dinamo este pe cale să îl transfere pe Guillaume Thiry, mijlocașul central belgian, care a evoluat în sezonul trecut la Inter Leipzig, în liga a șasea din Germania.

Cu o înălțime de 1,81 metri, belgianul este un mijlocaș central având ca picior de bază piciorul drept.

Contractul său cu FC International Leipzig a expirat în această vară, astfel că Dinamo îl poate aduce în România din postura de jucător liber de contract.

Până acum, Guillaume Thiry a evoluat la White Star, Charleroi, Union și RUS Givry, în Belgia, și la BV Cloppenburg, FSV Duisburg și Inter Leipzig, în Germania.

Dacă înțelegerea se va parafa, Guillaume Thiry va evolua sub comanda lui Ovidiu Burcă, antrenor care a fost prezentat oficial la Dinamo în cursul zilei de joi.

„Și pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul. Nu e ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucuruile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul” – Ovidiu Burcă, la prezentarea oficială la Dinamo.

Citește și:

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Previous Declarațiile lui Burcă la prezentare
Next Dănciulescu despre revenirea la FC Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *