Declarațiile lui Burcă la prezentare


Dinamo și-a prezentat noul antrenor principal, Ovidiu Burcă (42 de ani).  Noua conducere a clubului alb-roșu, reprezentată de administratorul special Vlad Iacob, a bătut palma cu Burcă miercuri seara.

„Este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu este în cel mai bun moment. Cu atât mai mult este o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil”, a afirmat Burcă, citat de Radio Dinamo 1948.

Fostul tehnician de la CSM Slatina, pe care a promovat-o în Liga 2, a continuat: „Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

Nu va fi ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul”.

„Pe de-o parte, numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad ca administrator special. Pe de altă parte, a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo, cred că de asta a durat așa de mult”.

Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare.

Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu.

Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face.” – Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și:

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Previous Cine va fi noul consilier tehnic
Next Dinamo dorește un mijlocaș central belgian

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *