Întâlnire între Zăvăleanu și Ionuț Popa


-->

Viitorul lui Dinamo stă sub semnul întrebării, după ultimele evenimente ce au avut loc în „Ștefan cel Mare”. Marți, 28 iunie, „câinii” l-au pierdut și pe Gică Mihali, prezentat astăzi la Dunărea Călărași.

În urma problemelor care nu mai contenesc să apară la club, Răzvan Zăvăleanu și Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, au recurs la o întâlnire în regim de urgență. Ionel Dănciulescu, fost fotbalist și oficial al „câinilor”, a fost cel care a făcut public acest aspect.

Însă, din păcate pentru susținătorii „alb-roșiilor”, se pare că cei doi nu au reușit să ajungă la un consens.

„Echipa din Liga a 2-a și echipa domnului Badea sunt echipe de mulți ani. Mă refer la Dinamo din 1948 și la cea a lui Badea care are vreo șapte-opt-zece ani în Liga a 4-a. Echipa din Liga a 3-a, a CS-ului, a fost facută pentru a garanta construirea noului stadion. Echipa aceasta poate promova până în Liga a 2-a, mai departe nu îi permite legea.

Popa (n.r. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo) s-a întâlnit cu Zăvăleanu, dar nu au rezolvat nimic, din cauza legislației. Nu te poți asocia cu o echipă care are datorii la stat. Acești jucători de la CS ar fi continuat activitatea la FC. A fost cineva din conducerea lui Dinamo care s-a opus. Noi am vrut să ajutăm de fiecare dată. Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo. Suporterii se vor asocia cu această echipă și credeți-mă că nimeni nu se va duce la echipa CS-ului. Mie chiar îmi pare sincer rău. Chiar sufăr cu adevărat și mi-aș dori să existe o soluție. Să vină cineva cu bani și să pună lucrurile pe picioare”, a explicat Ionel Dănciulescu, la DigiSport.

Citește și:

Îi ia de guler pe Lupu și pe Iftodi: ”Aici e Dinamo, să meargă la FCSB sau CSA”

Previous Pe ce stadion va evolua Dinamo în Liga 2
Next Când încep lucrările la noul stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *