Ce au declarat Bani și Neluț Roșu


Ahmed Bani (21 de ani) a marcat două goluri cu Metaloglobus, scor 2-1 în play-off-ul Cupei României Betano, iar la final a analizat meciul disputat la Târgoviște. Mijlocașul ofensiv a vorbit și despre derby-ul cu Rapid din Giulești, programat vineri, de la ora 21:30.

„Eu am încercat să îmi fac treaba și mă bucur că am dat două goluri. Nu a fost un meci deloc ușor. La primul gol am încercat să centrez către poartă, a fost o centrare înșelătoare, nu am vrut să dau la poartă. Am vrut să terminăm în 90 de minute. Oricum, și în prelungiri trebuia să câștigăm.

Noi ne concentrăm acum la meciul cu Rapid, un derby care nu s-a mai jucat de mult. Fanii lor sunt fanatici, fac o atmosferă frumoasă acolo, va fi un meci greu. Au o echipă bună, dar într-un derby nu mai contează numele, șansele sunt 50-50.

Și cu Rapid e un derby, dar eternul derby rămâne cu FCSB. Noi o să pregătim meciul, nu știu dacă o să pregătim ceva special”, a declarat Ahmed Bani, după meciul cu Metaloglobus.

Ce a declarat Neluț Roșu

„Nu am avut emoții. Din teren nu le simți cum le simt suporterii. Am început greu, am fost mulți jucători reveniți după accidentări. Știam că e un meci greu, mereu echipele de Liga 2 sunt mai motivate cu cele de Liga 1. Nu am avut emoții, rămân mereu concentrat în timpul meciului.

S-a văzut și în Liga 1 că ne-a luat ceva timp să formăm o echipă competitivă. Dar meciul de azi ne-a prins bine, am prins ritm. Ahmed a intrat foarte bine, e foarte important pentru noi, îl felicit pentru goluri. Sunt bucuros pentru revenire, am arătat că suntem o echipă de caracter. Poate să joace oricine din 3 în 3 zile, suntem 27 de jucători, nu vor fi probleme.

Cu Rapid va fi un meci spectaculos, un meci care nu s-a mai jucat de mult. Abia aștept să joc pe Giulești”, a spus Neluț Roșu.

Citește și:

Şeful Poliţiei Române despre greșelile subordonaților: „Sută la sută accidentul de la 2 Mai putea fi evitat”

Previous Bani, salvator! Dinamo e în grupele Cupei
Next Mircea Rednic a suferit un infarct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *