Interviu cu Ahmed Bani la 11 ani


Ahmed Bani s-a făcut remarcat în presa din România grație interviului acordat după meciul în care Dinamo a zdrobit-o pe Csa Steaua în primăvară. Tânărul jucător a făcut atunci o partidă excepțională, iar la finalul partidei a oferit un interviu spumos cu care a intrat în istorie.

Acesta a declarat că Csa Steaua nu este adevarata Steaua, ci doar o „clonă”, apoi a avut un schimb dur de replici cu Cristian Balgiu, jucătorul Csa-ului.

Nu este însă singurul interviu spumos cu jucătorul lui Dinamo. Înainte de meciul dintre FCSB și Dinamo, un videoclip cu Ahmed Bani, în vârstă de 20 de ani, a devenit foarte popular pe internet. Acesta a fost filmat în perioada în care jucătorul activa ca mijlocaș pentru juniorii echipei „câinilor”.

În prezent, Bani este un fotbalist de mare importanță pentru Dinamo. Cu 9 ani în urmă, era doar un puști promițător. Astăzi, pe pagina de Instagram a Tribuna Dinamo, a fost postat un videoclip cu Ahmed din acea perioadă, când încă nu avea buletin de identitate.

Bani avea ambiții mari la acea vreme și spera ca într-o zi să ajungă la seniorii roș-albilor: „Se fac foarte multe glume pe seama acestei chestii, că n-am ajuns încă în Champions League, dar va veni vremea ca Dinamo să joace în Liga Campionilor. Am viteză și sunt tehnic, sper să ajung la echipa mare în câțiva ani”.

Video poate fi văzut aici:

https://www.instagram.com/tribunadinamo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=52f389e3-3e4d-4d4c-888e-63d87e7c1898

Colegii l-au tachinat în secțiunea de comentarii. „Mustafaaa”, a scris Neluț Roșu, „Ce ai de spus (n.r. – în legătură cu acest interviu)?”, l-a întrebat Bordușanu. „Singurul lucru de zis e că pe vremea aia aveam freză, se pare”, a replicat fotbalistul cu origini iordaniene. „Apreciez sinceritatea și modestia de care ai dat dovadă”, a scris Geani Crețu.

În prezent, Ahmed Bani este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Dinamo. Sezonul trecut, Ahmed Bani a fost cel mai bun pasator din Liga a 2-a, cu 12 pase devisive. Pe lângă acestea, a mai marcat alte 7 goluri.

Deși a ratat penalty-ul cu Craiova, tot stadionul i-a strigat numele, semn că fanii dinamoviști au ajuns la maturitatea de a susține echipa și jucătorii și atunci când aceștia nu trec prin cea mai bună perioadă.

Citește și:

Raed Arafat: „Anul viitor, și mai cald”. De ce nu se dă RO-Alert pentru caniculă

Previous Burcă anunță un jucător nou pentru derby-ul cu FCSB
Next Eșec în Derby, dar speranțe pentru viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *