4 jucători importanți lipsesc cu Oțelul


-->

Dinamo are un meci destul de greu cu Oțelul Galați. Presiunea e mare pe ”câini”, care sunt obligați să găsească drumul spre victorie pentru că situația se complică serios în clasament în cazul unui rezultat negativ.

Amzăr e primul fotbalist important care va lipsi. Acesta a luat 4 cartonașe galbene în primele 10 etape și va sta cu Oțelul. Pe ultimul l-a primit în partida cu Farul, scor 0-2, pentru o simulare în careul advers. Dinamo va avea probleme să îl înlocuiască, pentru că nu are dublură pe postul de fundaș stânga. Acolo va juca cel mai probabil Moura, fundaș dreapta, scrie gsp.ro.

Despre ceilalți 3 jucători, Oividiu Burcă a anunțat că sunt accidentați, la conferința de presă premergătoare meciului de la Galați.

”Ahmed Bani a avut o problemă musculară, am preferat să-l ținem departe la meciul cu Craiova (n.r. – 1-1 cu FCU Craiova, în grupele Cupei României Betano). Ilic și Homawoo sunt nerefăcuți”, a declarat Ovidiu Burcă.

Homawoo s-a accidentat după 23 de minute în etapa trecută, cu Farul. În precedentele 5 partide fusese integralist în SuperLiga.

Ilic nu a mai jucat de la meciul cu FCU Craiova din campionat, scor 0-1, de pe 15 septembrie. El a fost integralist cu oltenii și jucase din primul minut și în precedentele două meciuri, 1-1 cu Petrolul și 0-4 cu Rapid

Costin Amzăr este titular incontestabil la Dinamo, are 9 mecirui în SuperLiga în acest sezon și două în Cupa României

Ahmed Bani a jucat în toate etapele de SuperLiga și a dar un assist, însă a absentat la meciul de Cupa României cu FCU Craiova, scor 1-1, din cauza accidentării.

Citește și:

Muntele Sion și Foișorul Cina cea de Taină

Previous Pune presiune pe acționari: ”Aduceți bani!”
Next Burcă despre demisie: ”Vă rog frumos”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *