Un nou sponsor se va alătura echipei


Dinamo a lăsat loc pe tricourile de joc și pentru alți sponsori. PlaySport.ro a aflat că, după parteneriatul cu firma 888, „câinii” se află în negocieri cu un alt brand important.

„Câinii” au reușit să atragă și un partener comercial important, este vorba de firma de gambling 888, înțelegere care aduce în bugetul Dinamo 1948 peste 200.000 euro.

Din informațiile PlaySport.ro, noua conducere poartă negocieri și cu alți sponsori care își doresc să aibă brand-ul reprezentat pe tricourile de joc. În acest sens, reporterul PlaySport.ro prezent în tribunele arenei de la Clinceni la debutul dinamoviștilor în liga secundă a observat un detaliu interesant.

Astfel, pe spatele tricourilor îmbrăcate de elevii lui Ovidiu Burcă a fost lăsat un loc liber, poziție care urmează a fi ocupată de un nou partener comercial.

Din informațiile Playsport, oficialii Dinamo 1948 se află în tatonări pentru a semna un parteneriat cu firma Regata, care, conform informațiilor furnizate pe site, este lider național în importul și distribuția plăcilor ceramice (gresie și faianță).

Regata, care a fost înființată în anul 1993, a mai colaborat cu un club de fotbal din România. Firma cu sediul la Târgoviște a mai sponsorizat, în trecut, pe Rapid București. Se întâmpla înainte ca vechea societate să intre în faliment.

Citește și:

Până când va fi compensată benzina cu 50 de bani. Anunț oficial

Previous Unde s-ar putea juca meciul cu Oțtelul
Next Zi importantă astăzi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *