Burcă e nemulțumit. „Impact imens”


Ovidiu Burcă nu a avut parte de cea mai bună seară, la revenirea lui Dinamo în Superligă. Elevii lui au fost învinși de CSU Craiova cu 2-0. Nu doar problemele din teren îl supără pe antrenor.

Ultimele săptămâni au fost dificile la Dinamo. Oficialii grupării se războiesc, transferurile au fost făcute pe ultima sută de metri, iar debutul de campionat a programat meciuri grele. Cu CSU Craiova, dinamoviștii nu au jucat rău, dar au pierdut. Ahmed Bani a ratat un penalty la 1-0 pentru olteni. „Când pierzi, sentimentul nu e unul plăcut. A fost și un moment psihologic, ratarea acelui penalty. Impactul cu prima ligă e imens. Avem o echipă nouă, fotbaliști cu decalaj de pregătire. Avem nevoie de timp, dar știți cum e la noi, mai greu cu timpul.

Cred că am arătat că am făcut meciuri bune împotriva formațiilor din prima ligă, în Cupă, anul trecut. Ăsta este stilul nostru de joc, am pierdut, ne arată niște lipsuri din joc. Trebuie să le rezolvăm rapid. Încercăm să facem lucrurile din mers. Nu e cea mai fericită variantă pentru mine ca antrenor, am încercat să înțeleg nevoile clubului, acționarii, pe toată lumea. Încerc să dau soluții la situația actuală”, a spus Burcă după meci.

Ahmed Bani s-a învinovățit pentru eșecul lui Dinamo. „Eu zic că a fost o primă repriză foarte bună a noastră. Ei au dat un gol poate norocos, la acel penalty. Trebuia să ne revenim. Dacă nu ratam eu, zic că era alt meci. Suntem o echipă foarte bună, am arătat-o și astăzi. Sperăm să câștigăm cât mai multe puncte, să o luăm meci cu meci.

Fanii noștri sunt fantastici. Mă bucur că au fost alături de mine, psihic a fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste. Am vrut să dau tare, pe colț. El a ghicit colțul și pur și simplu am ratat. Nu contează dacă-mi ies penalty-urile la antrenament, important era să înscriu pe teren”, a declarat Bani.

Citește și

Ce a făcut Dana Săvuică cu banii din contractul de la Playboy: „O mașină ultimul tip”. Unde a fost în vacanță

 

 

Previous Ghinion la debut! Bani, penalty ratat
Next Declarațiile lui Nicolescu despre meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *