Fără un jucător de bază la meciul cu Voluntari


Dinamo nu se va putea baza pe unul dintre titulari în meciul cu FC Voluntari. Ovidiu Burcă a vorbit despre situația din lotul „câinilor”.

În acest sezon, Dinamo a reușit să-și deschidă seria de victorii în SuperLiga, câștigând primul meci de la revenirea în competiție împotriva echipei FC Botoșani. Următoarea provocare pentru echipa din Ștefan cel Mare va fi confruntarea cu FC Voluntari într-un meci din deplasare, programat sâmbătă, 19 august, la ora 21:45. Ovidiu Burcă a susținut o conferință de presă înaintea acestui duel împotriva echipei ilfovene.

„Vom întâlni un adversar cu foarte multă experiență, o echipă solidă, care are multă omogenitate chiar dacă au schimbat antrenorul. E un club care are o anumită stabilitate, structură, organizare. Ne va aștepta un meci destul de dificil chiar dacă în ultima etapă cei de la Craiova i-au învins.

Până atunci au făcut partide solide și au învins adversari de calibru. În schimb, noi am progresat de la zi la zi, de la săptămână la săptămână. Am avut un meci care ne-a dat foarte multă încredere și speranță pentru viitor. A fost un meci pe care îl așteptam (n.r. cu FC Botoșani). Aștept să devenim mai buni.

Cu Rapid au făcut un meci solid, un meci foarte bun, dar Rapid nu trece printr-o perioadă tocmai fastă, au loc niște schimbări acolo. E încă început de sezon, apar aceste fluctuații de formă. Vom vedea, dar după un meci mai puțin reușit în general echipele se mobilizează. Mâine vom întâlni un Voluntari la capacitate maximă.

Îl știu pe Ilie Poenaru, care îmi este coleg la licența Pro. Este un antrenor ambițios, care a demonstrat în România că poate să facă lucruri importante. A fost la meci, știu asta. O echipă omogenă, au același nucleu de jucători de foarte mult timp și ăsta e un avantaj pe care îl au”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ce se întâmplă cu Ghezali?

„Cred că mâine vor fi foarte mulți suporteri dinamoviști în tribună. E un lucru care cred că nu le displace nici celor de la Voluntari. E o echipă în București, care nu are foarte mulți suporteri și sunt convins că fanii vor fi alături de noi în număr foarte mare. Neluț Roșu pentru meciul de mâine nu este. A suferit o microleziune fibrilară la ultimul meci.

Probabil, de săptămâna viitoare se va întoarce la antrenamente pentru că nu este ceva grav, dar am hotărât să nu riscăm. Ghezali se antrenează cu noi de câteva zile. Vedem cum va fi și astăzi și vom lua o decizie. În cazul lui Lucas, actele nu sunt gata, dar nici el nu este pregătit din punct de vedere fizic să joace de la început sau un meci întreg.

Noi încercăm să stăm departe de lucrurile astea (n.r. schimbări administrative). Încercăm să ne focusăm la ceea ce putem controla. Să sperăm că odată cu aceste schimbări va veni și liniștea în interiorul clubului”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Laude pentru Politic

„Gabi Glăvan (n.r. director sportiv) are o rețea de scouteri care urmăresc foarte mulți jucători. A povestit cum se desfășoară activitatea echipei lui de scouting. L-au identificat, mi l-au arătat acum ceva timp și mi-a plăcut mult ceea ce am văzut.

E un jucător cumva atipic pentru fotbalul românesc, cu ruperi de ritm, tehnică în regim de viteză. E un copil foarte bun ca și caracter. Asta ne interesează în primul rând.

Faptul că a plecat devreme de acasă l-a făcut să se maturizeze foarte repede. Este un copil matur, deși nu are o vârstă foarte înaintată. E căsătorit, deci e cam profilul pe care îl căutăm, oameni liniștiți care să știe foarte clar ce obiective au în viață și în fotbal”, a încheiat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Detalii despre noi transferuri la Dinamo
Next Voluntari-Dinamo: Echipele probabile+cotele Betano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *