Mircea Rednic a suferit un infarct


Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a suferit un infarct. Tehnicianul arădenilor a fost supus unei intervenții chirurgicale, aspect confirmat de club, dar și de Alexandru Meszar, conducătorul „Bătrănei Doamne”.

La vârsta de 61 de ani, antrenorul a resimțit disconfort în zona pieptului în timpul meciului cu FCSB de luni. Aceste senzații neplăcute au continuat să persiste și în ziua următoare, precum și în ziua de azi. Mircea Rednic a decis să caute asistență medicală și s-a prezentat la spital, unde medicii au diagnosticat un infarct miocardic. Rednic, cunoscut și sub numele de „Puriul,” a fost supus unei intervenții chirurgicale miercuri la Spitalul Județean din Arad, starea sa fiind stabilă în prezent.

Cu siguranță, Rednic nu va putea să ocupe poziția de antrenor pe marginea terenului în următoarele două partide ale echipei. Aceste meciuri includ duelul din Cupa României împotriva echipei Dumbrăvița, programat pentru joi, precum și meciul din campionatul local de luni, în deplasare la Sfântu Gheorghe. În această perioadă, conducerea tehnică a echipei arădene va fi preluată de membrii staff-ului tehnic auxiliar ai lui Rednic.

„Va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”, a informat UTA, pe canalele oficiale.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club.

Despre situația lui Rednic a vorbit și Alexandru Meszar, conducătorul de facto al clubului:

„Este bine acum. Am vorbit cu el și este optimist, așteaptă să se întoarcă lângă echipă. În timpul meciului cu FCSB, a transmis staff-ului medical că nu se simte prea bine, a simțit anumite înțepături în piept. Ulterior, starea s-a agravat, așa că am decis să mergem la cardiolog pentru a face investigații. Îi dorim multă săntăte și așteptăm să se facă bine”, a spus Alexandru Meszar, conducătorul arădenilor, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ipoteză incredibilă: „Nu Prigojin s-a suit în acel avion”. De ce sunt funerariile secrete

Previous Ce au declarat Bani și Neluț Roșu
Next Veste extraordinară înaintea derby-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *