Surpriză uriașă la tribunal + primele reacții


În ciuda estimărilor pesimiste ale susținătorilor echipei Dinamo și în pofida grevei magistraților, dosarul referitor la planul de reorganizare al clubului a fost examinat astăzi în Tribunalul București. După un minut petrecut în sală, judecătoarea prezentă a decis să amâne pronunțarea verdictului până pe 13 iulie 2023.

Astăzi dimineață, Tribunalul București a fost agitat de emoție, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate a suporterilor echipei. S-a produs o surpriză încă de la primele ore ale dimineții, când a circulat zvonul că „dosarul Dinamo” va fi singurul pe care îl vor judeca astăzi, ceea ce a adunat oamenii din club, mare și mic, pentru a-și susține echipa.

Speranțele echipei Dinamo au fost spulberate în zadar! Dosarul de reorganizare a fost amânat din nou. Claudiu Balog, avocatul companiei conduse de Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a sosit la Tribunal, urmat de avocata APCH. Apoi, avocata chirografarului Diego Fabbrini și-a făcut și ea apariția.

După aceștia, acționarul Andrei Nicolescu a ajuns și el la Tribunal, iar speranțele taberei Dinamo creșteau pe măsură ce treceau minutele. Dar optimismul dinamoviștilor a fost zdrobit de judecătoarea care a intrat în sală: în mai puțin de 60 de secunde, ea a decis o nouă amânare, până pe 13 iulie. Reprezentanților clubului li s-a transmis că această speță nu este considerată o urgență pentru soluționare.

Andrei Nicolescu a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Speăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de catre administratorul judiciar privind modificarea planului.

Înțelegem lupta sindicală, dar nu tebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justitiei, respectiv celeritatea în acest caz”, a precizat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Urmează vacanța pentru magistrați

Gruparea recent promovată în Liga 1 se confruntă cu un alt „pericol”: posibilitatea unei amânări chiar până în toamnă, ceea ce ar întârzia procesul de reorganizare, mai ales că magistrații vor intra în vacanță începând de la 1 iulie. În prezent, clubul funcționează pe baza unui plan de reorganizare aprobat la începutul procesului de insolvență, care a început în iunie 2021.

Citește și:

Balgiu a părăsit ”clona”, destinul îi este legat tot de Dinamo: ”Noul nostru jucător”

Previous Dinamo aproape de primul transfer
Next Zăvăleanu iese la atac: „Depinde”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *