Zăvăleanu iese la atac: „Depinde”


Răzvan Zăvăleanu nu menajează pe nimeni din conducerea echipei Dinamo. El a avut o reacție dură în legătură cu posibila ieșire a clubului din insolvență.

Administratorul judiciar al lui Dinamo susține că există încă o cale lungă de parcurs pentru ca clubul roș-alb să iasă din insolvență, întrucât nu se găsesc suficienți investitori interesați. Acesta consideră că reticența oamenilor de afaceri de a se implica în Dinamo este, în parte, rezultatul poziției inflexibile adoptate de actualii acționari ai clubului de fotbal.

„Depinde de dorința actualilor noștri acționari de a coopta oameni care vin direct cu bani în Dinamo, cu sume serioase și care sunt gata să susțină activitatea lui Dinamo. Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii.

Nu mi se pare că se înghesuie oamenii ca să participe la această strategie. Poate că ar trebui gândită puțin o schimbare, cred că ar trebui flexibilizată poziția noilor noștri acționari, astfel încât ceea ce s-a discutat inițial, adică atragerea unor oameni cu bani, să poată fi pus în practică la modul propriu”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Dinamo 7/9.

Răzvan Zăvăleanu a abordat și subiectul relației sale cu Vlad Iacob, administratorul special al echipei Dinamo.

„N-a existat vreo relație de dușmănie cu Vlad Iacob. Dacă am avut diferențe de viziune, probabil că fiecare dintre noi a spus lucrurilor pe nume. Dar ceea ce n-am crezut niciodată despre Vlad Iacob este ca n-ar fi vrut binele lui Dinamo. Tot timpul am fost convins că vrea binele lui Dinamo și că acționează așa cum crede de cuviință să-i fie bine lui Dinamo. Mie mi se pare că Vlad și-a făcut treaba. Cred că este o persoană de încredere. Cred că astăzi relația noastră instituțională este foarte bună. Vorbim zilnic și lucrurile funcționează foarte bine”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Dorin Iacob, critici pentru ”colegii” de la Red&White: „Vorbești cu 100 și îți pleacă ăia 98 formidabili”

Previous Surpriză uriașă la tribunal + primele reacții
Next Dinamo a făcut SHOW în primul amical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *