Întâlnire decisivă săptămâna viitoare


Andrei Nicolescu aduce o veste extraordinară pentru fanii echipelor de fotbal Dinamo. Administratorul special a discutat despre planurile de ieșire din insolvență ale clubului.

Echipa condusă de Zeljiko Kopic se află într-o poziție favorabilă în SuperLiga, iar Dinamo are speranțe pentru a evita retrogradarea directă. Andrei Nicolescu a discutat despre procesul de ieșire din insolvență a clubului la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo este determinată să iasă din insolvență în 2024, iar Andrei Nicolescu a făcut anunțul așteptat cu nerăbdare de toți suporterii echipei. Oficialul clubului din Ștefan cel Mare anunță o întâlnire crucială între acționarii acestei echipe de tradiție din SuperLiga.

Conducerea Dinamo București a reușit să achite o parte din datorii, dar suma rămasă, de 826.000 de euro, rămâne semnificativă. Cu toate acestea, există posibilitatea ca echipa să accelereze procesul de ieșire din insolvență, depășind astfel termenul prevăzut în planul de reorganizare.

„Așa ne dorim, cred că o să avem o întâlnire săptămâna viitoare la nivel de acționariat, să facem niște previziuni și după ne vedem și cu Răzvan. Știți că este o diferență dintre a depune cererea și a ieși efectiv.

Trebuie să facem un calendar care ne privește pe noi, cum vedem noi că ne facem treaba noastră. După la instanță vom vedea ce se întâmplă”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Despre acționari noi la Dinamo

„Sunt discuții, nu aș mai vrea să vorbesc în spațiu public. De fiecare dată când au apărut discuții, a apărut și derizoriul. 100% situația sportivă din toamnă ne-a afectat foarte mult în discuțiile pe care le-am avut atunci și a împiedicat o tranzație, dacă nu două” a spus administratorul special.

Citește și:

Sondajul anunțat de Nicușor Dan l-a contrariat pe Piedone: „Măsluit”

Previous Zăvăleanu oferă ultimele informații despre insolvență
Next Mircea Lucescu l-a sunat pe Kopic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *