Dinamo aproape de primul transfer


-->
Din informațiile obținute de ProSport, primul transfer pe care Dinamo București îl discută în prezent pentru această vară și care ar urma să fie finalizat în momentul în care clubul reușește să rezolve interdicția la legitimări impusă de FIFA, ca urmare a unor datorii restante către foști jucători, este cunoscut.

Dinamo București este interesată de aducerea lui Leandro Morante în această vară, în ciuda interdicției sale curente de a face transferuri. Potrivit informațiilor furnizate de ProSport, fotbalistul francez în vârstă de 26 de ani se află în negocieri avansate cu clubul „câinilor”.

Morante a jucat în sezonul trecut în Liga a 3-a franceză, la echipa Bourg-en-Bresse, și a impresionat pe poziția de fundaș central datorită vitezei sale remarcabile și a tehnicii peste medie pentru un apărător.

Prestațiile sale l-au adus în atenția a două echipe din Ligue 1, Le Havre, nou-promovată, și Montpellier. Cu toate acestea, fotbalistul preferă o experiență în străinătate, deoarece își dorește foarte mult să joace în loc să fie a treia sau a patra opțiune, așa cum s-ar întâmpla la cluburile din primul eșalon francez menționate anterior.

Filiera franceză a dat satisfacție în „Ștefan cel Mare” în sezonul recent încheiat

La finalul acestei luni, Leandro Morante, care și-a desfășurat activitatea la AS Beziers și Chateauroux, ambele echipe din ligile inferioare franceze, va deveni liber de contract. Astfel, Dinamo nu va fi nevoită să plătească vreo sumă de transfer, ci doar să satisfacă cerințele salariale ale jucătorului și eventualele pretenții referitoare la „primă de instalare”.

Echipa Dinamo are motive să creadă că această posibilă achiziție ar putea fi una promițătoare, având în vedere că, în sezonul recent încheiat, Lamine Ghezali, un alt jucător adus din Franța, ultima dată activând la Saint-Etienne, deși predominant pentru echipa secundă, a avut performanțe satisfăcătoare, în special în etapele finale ale sezonului.

De asemenea, Quentin Bena, care a venit pe aceeași filieră franceză, a reușit să se impună după un început mai dificil, câștigând titularizări în centrul apărării în ultimele etape ale sezonului, având evoluții solide și marcând primul său gol în meciul de baraj cu FC Argeș, care a avut loc în tur, în contextul promovării/menținerii în Superligă.

În prezent, rămâne ca noii acționari ai lui Dinamo să soluționeze problema interdicției la legitimări. Aceștia au anunțat în declarațiile lor publice că vor aborda această chestiune la începutul lunii iulie.

Citește și:

Paula Seling a făcut show în Bulgaria la Reina del Mar

Previous Dinamo solicită ajutorul FIFA
Next Surpriză uriașă la tribunal + primele reacții

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *