Miriuță: ”Sunt un cățel mic, doar dau din coadă”. Ce spune despre ”hiene”


Vasile Miriuță trebuie, este obligat, să urce Dinamo pe loc de play-off. Altfel, se alege praful de acest sezon în care se fixase obiectiv câștigarea campionatului, iar antrenorul ar putea fi demis prematur. Echipa a plecat cu autocarul la Mediaș pentru meciul de mâine seară, care se vrea o partidă a renașterii.

„Atmosfera nu e prea strălucită. Avusesem niște rezultate pozitive cu Juventus și cu Botoșani, dar părerea mea e că s-a scris prea mult de ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț. Hanca și Nedelcearu sunt în loc, pot apărea și în joc, mai ales că e regula cu Under 21. Nemec, Steliano Filip sunt suspendați, Costache accidentat. Adam e mâine dimineață la antrenament la ora 10:30, cu cei ce rămân la București”, a comentat Miriuță.

Acuzat de Dumitru Dragomir că și el, și staff-ul său tehnic ar fi tras la măsea, antrenorul a declarat: „N-am cuvinte, am crezut că nu văd bine. Mi-au zis colegii. Am pus mâna pe telefon și l-am întrebat: „Nea Mitică, te respect, n-am vorbit nici de bine, nici de rău de dumneata, așa ai zis despre mine?!”. Mi-a spus: „N-am spus așa ceva și voi da o dezmințire, cum să spun?! S-a interpretat”.

Dezmințirea n-a mai venit! Dacă vrea s-o dea bine, dacă nu iar bine. Am rămas dezamăgit de acest detaliu. În Germania e altceva, iau discuția și merg la tribunal! Acum tac ca și un cățel mic, bag capul în pământ și dau din coadă. Dar o să vorbesc și eu, va veni și ziua aia, fiindcă sigur voi reuși la Dinamo”.

Tehnicianul își simte postul vânat.

„S-a văzut de mai mult timp că sunt mulți impresari care doresc să-și aducă antrenorii la Dinamo, dar eu sunt aici, îmi fac treaba cât mai bine, iar la final conducerea va decide dacă va continua sau nu cu mine. Le-am explicat băieților că trebuie să strângem rândurile și să refacem ce au stricat unii. Doar prin victorii putem ieși din pasa asta!

Jucătorii trebuie să-și recâștige locul, să fie exemple la antrenamente, iar când îi voi băga să joace să fie exemple pozitive. Eu, Vasile Miriuță, cât timp voi fi aici, nu-mi voi bate joc de munca mea, de club și de suporteri. Sunt antrenorul lor și trebuie să-i aduc pe calea cea bună. Dacă vom juca bine și vom câștiga, suporterii ne vor aplauda. Eu gândesc pozitiv că dacă gândeam negativ mă mâncau demult hienele de la București sau din străinătate. Nu sunt slab de înger”, a încheiat Miriuță.

Citește și:

Elhamed este trist vizavi de prezentul lui Dinamo

-->
Previous Cum crede Elhamed că va fi viitorul lui Dinamo
Next De ce se bănuiește că Nemec a luat intenționat al patrulea galben

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *