Veste uriașă pentru club și fani


Dinamo a câștigat la ÎCCJ recursul făcut de Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo și a scăpat definitiv de datoria către cei 4 fotbaliști: 1.156.000 de euro.

Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo au reclamat Dinamo la Înalta Curte de Casație și Justiție nemulțumiți că le-au fost șterse datoriile restante. În total 1.156.000 de euro. ÎCCJ a luat o primă decizie după termenul de joi, 7 martie:

”Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenţii Ismael Lopez Blanco, Juan Del Carmen Camara Mesa şi Rene Roman Hinojo împotriva deciziei civile nr. 60A/17.01.2024, în ceea ce priveşte dispoziţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale a României. Obligă recurenţii la plata sumei de 6.094,06 lei către intimata Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. Definitivă”.

În acest moment, Diego Fabbrini, Isma Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo mai au o singură soluție pentru a se adresa justiției într-un eventual recurs la Curtea de Apel București, după ce instanța de fond, Tribunalul București, a respins sesizarea împotriva întocmirii tabelului definitiv actualizat de după aprobarea Planului de reorganizare modificat din luna septembrie 2023. Acest lucru poate fi posibil după publicarea deciziei în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Câți bani cereau cei patru fotbaliști care au reclamat Dinamo la ÎCCJ:

Rene Romano Hinojo – 570.000 de euro
Ismael Lopez – 355.000 de euro
Juan Camara – 145.000 de euro
Diego Fabbrini – 86.000 de euro

Citește și:

Dan Negru face dezvăluiri după ce Simona Halep primit marea veste: „De patru ori mai mulți bani!”

Previous Toate detaliile înainte de DINAMO-UTA
Next Victorie cu UTA și Dinamo e pe loc de baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *