Panică la Dinamo: accident rutier


Dusan Celar, vârful împrumutat de la campioana CFR Cluj, a intrat cu mașina într-un hidrant din zona Otopeni. Oficialii au făcut confuzie de nume, crezând că e vorba de Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo!

Au fost momente de panică la Dinamo în ziua în care şi-au aflat adversarul în meciurile de baraj. “Câinii” se pregătesc pentru “dubla” decisivă cu U Cluj, însă liniştea la echipă a fost întreruptă de un incident.

FANATIK a aflat că Dusan Celar, atacantul care a fost împrumutat de campioana CFR Cluj în acest sezon, a fost implicat într-un accident rutier. Duminică, în jurul orei 06:00 dimineaţa, fotbalistul a intrat cu autoturismul său Fiat într-un hidrant în zona Otopeni.

Dusan Celar ar fi plecat de la locul accidentului, iar maşina era pe leasing, de la club. Accidentul a stârnit panică, dar şi confuzie la club, unii dintre angajaţi crezând că este vorba despre antrenorul Dusan Uhrin: “Dusan a făcut accident?! Cu cine mergem la baraj?”, a fost una dintre reacţii.

Croatul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat în iarnă de la CFR Cluj, însă nu a bifat decât două prezenţe în prima echipă a lui Dinamo în actuala stagiune. El a evoluat patru minute în meciul cu Botoşani (scor 0-4) şi o 45 de minute în înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-6.

Citește și:

CFR Cluj a luat campionatul, din nou. Hegemonia continuă

-->
Previous Erik Lincar e încrezător înaintea barajului
Next Cel mai greu moment din viața lui Bakaj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.