Răzvan Grădinaru îi urmează calea lui Uhrin


-->
Dusan Uhrin (54 de ani) va fi noul antrenor al echipei Karmiotissa, unde va ajunge și Răzvan Grădinaru (26 de ani) de la Dinamo, a anunțat presa din Cipru.

Dinamo a părăsit prima divizie după barajul cu U Cluj, 0-2 și 1-1, iar echipa „câinilor” se destramă. Antrenorul Dusan Uhrin a plecat acasă, în Cehia, la scurt timp după meciul retur și acum se află în fața unei noi experiențe

Tehnicianul s-a înțeles cu echipa Karmiotissa, care a promovat în prima ligă, unde va ajunge și unul dintre elevii lui de la Dinamo, Răzvan Grădinaru, potrivit Goal.com.cy.

Antrenorul Dusan Uhrin și mijlocașul Răzvan Grădinaru vor merge în Cipru pentru sezonul următor, fiind deja înțeleși cu Karmiotissa.

Retrogradarea lui Dinamo a destrămat formația din Șos. Ștefan cel Mare, în acest moment fiind incertă componența lotului de jucători pe care se vor baza „câinii” în Liga 2. Cei mai mulți dintre fotbaliști și-au anunțat deja plecarea, fiind nemulțumiți de salariile care le mai pot fi oferite în acest moment.

Dusan Uhrin a plecat din România aproape imediat după retrogradare și în acest timp a încercat să își găsească un nou angajament. Cehul a bătut palma cu nou-promovata Karmiotissa, care deja s-ar fi înțeles și cu patru jucători, unul dintre ei fiind Răzvan Grădinaru.

„Dusan Uhrin nu a fost, încă, anunțat, dar urmează să fie prezentat la Karmiotissa. Primele patru transferuri sunt considerate deja parafate. Jucătorii care vor veni sunt mijlocașul în vârstă de 27 de ani Răzvan Grădinaru, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani Tomas Celustka, fundașul dreapta de 30 de ani Manolis Tzanakakis și internaționalul de 22 de ani Ivoriboros Ivorobou”, a notat publicația din Cipru.

În România, Dusan Uhrin le-a pregătit pe Poli Timișoara, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și Dinamo.

Citește și:

Eros Ramazotti în concert la București

Previous Acuze incredibile aduse lui Mihai Eșanu
Next Mirko Ivanovski pleacă la Petrolul Ploiești

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *