Ivanovski a vrut să rămână la Dinamo


-->
Mirko Ivanovski (32 de ani), atacantul nord-macedonean care a evoluat în ultimul an la Dinamo, susține că a vrut să continue la clubul alb-roșu chiar și în condițiile retrogradării în Liga 2. Situația financiară deplorabilă l-a făcut să se răzgândească.

Mirko Ivanovski, atacant cu 27 de meciuri și 4 goluri în sezonul de curând încheiat, susține că ar fi continuat la Dinamo și în Liga 2, în cazul în care situația financiară ar fi fost mai bună. A purtat o discuție cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu în acest sens.

Ivanovski afirmă că a renunțat la câteva salarii restante, acesta fiind modul în care a ajutat clubul, „dacă pe teren nu am făcut-o”.

„Eu am vrut să rămân, mi-au trimis contractul. A trebuit să renunț la salarii, am acceptat, dar pe viitor ce facem? OK, renunț la salarii, dar ce facem apoi? Iar jucăm fără bani, iar scot din buzunarul meu?

Am vorbit cu Zăvăleanu, mi-a spus: «Mirko, sincer, nu avem bani în momentul de față».

Am renunțat la salariile vechi. Nu doar eu, mulți jucători au făcut-o. Au renunțat la unul, două, trei salarii pentru binele clubului. Mă simt bucuros că am ajutat clubul cu ceva. Dacă nu am făcut-o pe teren, măcar financiar”, a spus Ivanovski la Orange Sport.

Pe deasupra, nord-macedoneanul s-a plâns de condițiile de la Dinamo: „A fost o perioadă în care nu aveam apă, nu aveam calorifere, vitamine, autocar. A venit domnul Rednic și a cumpărat calorifere.

Mergeam la Săftica și făceam antrenament. Când a venit domnul Stoican, nu aveam teren pentru antrenament, lucram pe sintetic, dar e mai rău decât betonul”.

Lovește din nou în Uhrin

„Cu Uhrin, primele săptmâni au fost ok, dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul, am pierdut barajul, nu s-a pregătit. Din prima zi când a venit Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj şi după a spus…. După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut meciul şi a zis mergem la baraj. El nu ştia unde suntem.

În prima zi când a venit a zis că nu suntem pregătiţi fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până a venit Uhrin, nu trebuia să fac pregătire, cantonament? Dacă am jucat toate meciurile alea, înseamnă că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic”, a declarat, mirat, Mirko Ivanoski pentru Orange Sport.

Apoi, atacantul a fost întrebat despre cum se pregăteau meciuri din punct de vedere tactic, iar răspunsul a fost surprinzător: „Nimic! Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. (n.r. – dădea indicaţii?) Nimic! Stătea doar pe bancă şi a zis mereu înainte de meci, în special la baraj <>.

El a vorbit cu patru, cinci jucători maximum, cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume, caterincă, cu trei, patru jucători, dar foarte puţin, câteva secunde, în general nu vorbeam cu antrenorul”, a mai spus vârful străin pentru OrangeSport.

Citește și:

Smiley new look! „Donez”

Previous Un jucător experminentat rămâne la club
Next Cristi Borcea, întrebat dacă revine la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *