Pleacă Dusan Uhrin din vară?


-->
Dănuț Lupu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că în mod cert Dusan Uhrin Jr. nu va mai rămâne pe banca lui Dinamo în viitorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a stat de vorbă cu Dănuț Lupu, cel care a organizat sărbătoarea de 74 de ani a clubului, ale cărei detalii le-a dezvăluit pentru site-ul nostru.

Fostul mare fotbalist e convins că antrenorul ceh nu va mai continua din vară la Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut din Casa Pariurilor Liga 1: „Mie nu mi-e frică că retrogradează Dinamo. Problema e ce vor face la anul! Cosmin Matei și Pierret au făcut diferența la ultimele meciuri, dar trebuie să aibă o constanță. Nu două-trei meciuri din 30!

Sincer, nu cred că va mai rămâne Dusan Uhrin din vară! Și anul trecut când a plecat a făcut-o pentru că nu a mai crezut în proiect. Depinde de conducere, de ce vor să facă, dacă vor găsi un investitor”.

Fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că nicio echipa din Liga 2 nu le poate pune probleme „câinilor” la baraj: „Eu nu cred că pot să aibă probleme cu U Cluj sau Hermannstadt. E greu ca o echipă din Liga 2 să le pune probleme lui Dinamo. Anul trecut a fost o minune cu Mioveni. Au dovedit în ultima etapă că nu au lot de retrogradare”.

Citește și:

Ghicești? Băutura preferată a Simonei Halep

Previous Încă o problemă pentru Dusan Uhrin
Next Dănciulescu: „Ce siguranță au jucătorii?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *