Erik Lincar e încrezător înaintea barajului


Erik Lincar (43 de ani), antrenorul lui U Cluj, echipă care a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 3, privește către barajul de menținere/promovare în Liga 1, acolo unde ardelenii vor da piept cu Dinamo.

Învinsă astăzi de Concordia Chiajna, 0-1, U Cluj a încheiat play-off-ul ligii secunde pe locul 3.

Clasați pe 3, ardelenii vor juca cu Dinamo barajul de promovare/meținere în Liga 1. Meciurile sunt programate pe 22, respectiv 29 mai, iar Lincar spune că echipa sa este creditată 1% șanse de triumf. Totuși, rămâne încrezător în promovare.

„Sincer, 99% știam că vom merge la baraj. De asta am și făcut multe schimbări în echipa mea, pentru a da șanse tuturor să aibă minute.

Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo.

U Cluj, în acest sezon, a jucat toate meciurile pe teren și astea sunt rezultatele. Am obținut un loc de baraj, de care eram siguri de mult timp. Păcat că nu am reușit să ne calificăm direct în Liga 1. Noi am sperat până în ultimul moment”, a declarat Lincar, citat de digisport.ro.

Crede în șansa lui

„Multă lume m-a sunat. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%, dar eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm”, a adăugat antrenorul lui U Cluj.

Întrebat de ce echipa sa este creditată cu șanse infime la promovare, Lincar a răspuns:

„Nu știu de ce. Toată lumea spune că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitri din România și echipa cea mai bună să promoveze”.

Citește și:

Panică la Dinamo: „Dusan a făcut accident?!”

-->
Previous Acuze incredibile la Liga 2: „Au distrus"
Next Panică la Dinamo: accident rutier

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.