Anunț îngrijorător despre viitorul lui Dinamo


Mirko Ivanovski, atacantul macedonean de 32 de ani al lui Dinamo, a dezvăluit că nu va mai continua în Ștefan cel Mare, deși clubul i-a propus prelungirea contractului.

Fotbalistul a făcut dezvăluiri incredibile despre condițiile de la Dinamo: „A fost o perioadă în care nu aveam apă, nu aveam calorifere, vitamine, autocar. A venit domnul Rednic și a cumpărat calorifere. Mergeam la Săftica și făceam antrenament. Când a venit domnul Stoican, nu aveam teren pentru antrenament, lucram pe sintetic, dar e mai rău decât betonul”.

Mirko Ivanovski îl atacă din nou pe Dusan Uhrin Jr

Mirko Ivanovski îl atacă încă o dată pe antrenorul ceh și a dezvăluit cum au descurs lucrurile după venirea sa: „Cu Uhrin, primele săptămâni a fost OK, dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul, am pierdut barajul, nu s-a pregătit. Din prima zi când a venit Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj şi după a spus…. După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut meciul şi a zis mergem la baraj. El nu ştia unde suntem”.

Mirko Ivanovski nu este de acord că echipa nu era pregătită din punct de vedere fizic la venirea lui Uhrin și se dă pe sine ca exemplu: „În prima zi când a venit a zis că nu suntem pregătiţi fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până a venit Uhrin, nu trebuia să fac pregătire, cantonament? Dacă am jucat toate meciurile alea, înseamnă că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic”.

Jucătorul de 32 de ani îl acuză pe Uhrin că nu comunica cu fotbaliștii și nu oferea indicații în timpul meciurilor: „Nimic! Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. (n.r. – dădea indicaţii?) Nimic! Stătea doar pe bancă şi a zis mereu înainte de meci, în special la baraj >.

El a vorbit cu patru, cinci jucători maximum, cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume, caterincă, cu trei, patru jucători, dar foarte puţin, câteva secunde, în general nu vorbeam cu antrenorul”.

A semnat cu Petrolul

„✍️ Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând, cu FC Petrolul Ploiești, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.
✅ În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are o experiență bogată la nivel înalt. Fost internațional nord-macedonean, cu 27 de prezențe și un gol marcat în prima reprezentativă a țării sale, Ivanovski este și un bun cunoscător al fotbalului românesc, activând, de-a lungul carierei, pentru trei formații din Liga 1: Astra Giurgiu, în perioada 2012-2014 (59 partide/13 goluri marcate), CFR Cluj, între 2014 și 2015 (18 partide/3 goluri marcate), și Dinamo București, în stagiunea 2021-2022 (27 partide/4 goluri marcate).
💛💙 Bun venit, Mirko Ivanovski!” – se anunță în comunicatul prahovenilor.

Citește și:

David Popovici a impresionat: ”Le-a aruncat mănușa tuturor”

Previous Dănuț Lupu: „Nu a vrut, nu a putut”
Next Lotul prezent astăzi la reunire echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *