Antrenorul care a bătut palma cu Dinamo


Dinamo face totul totul pentru a primi licența pentru sezonul viitor. Cei care conduc clubul au lucruri urgente de rezolvat și un prim acord deja a fost parafat.

Iar un prim acord a fost parafat. Dusan Uhrin jr (55 de ani), antrenorul sub comanda căruia Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie, a bătut palma cu actuala conducere a clubului pe un subiect delicat.

Uhrin are de primit 12.800 de euro de la Dinamo, sumă aferentă salariilor restante din lunile mai și iunie 2022, aceasta fiind una dintre datoriile care o încurcă pe Dinamo în misiunea de a obține licența pentru sezonul următor.

Cehul a acceptat ca banii să-i fie plătiți în vară, perioadă în care dinamoviștii se așteaptă ca finanțele clubului să fie mai solide.

„Am ajuns la o înțelegere cu clubul și voi amâna plata până la vară, am semnat actele. Ei au nevoie în acest moment să primească licența de la Federație și, astfel, am discutat, am decis să-i ajut.

Cei din noua conducere (n.r. – Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, reprezentanții firmei Red&White) nu m-au sunat, dar am vorbit cu Vlad Iacob, el a fost cel care m-a convins”, a transmis Uhrin, conform Prosport.

Citește și:

Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe Youtube: ”Ușoare, gustoase, sănătoase”

Previous Cât a costat, de fapt, Dinamo
Next Doi absenți pentru Oțelul la duelul cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *