--> -->

Cortacero se întoarce în România: ”A rezolvat cu banii”


-->

Pablo Cortacero își pregătește întoarcerea în România la Dinamo! Chiar dacă conducerea clubului este practic preluată de cei din DDB, Constantin Eftimescu fiind cel care semnează în numele clubului, dar nu face nimic fără acordul liderilor programului socios, acționar majoritar a rămas spaniolul care a preluat firma Lotus de la Negoiță.

Acesta plănuiește să se întoarcă în România pentru procesul de pe 18 martie care îl poate repune în drepturi, mai exact să redevină președintele Consiliului de Administrație și să poată prelua din nou conducerea clubului. Informația a fost dezvăluită de Ciprian Marica.

”M-a sunat Pablo Cortacero. Era încântat și fericit. Știe cum e perceput în România dar vrea să le demonstreze oamenilor. Mi-a spus că vine la București și pune Dinamo pe făgaș normal. Mi-a spus că a rezolvat problema, că a stat câteva săptămâni la Londra și se întoarce cu banii pentru Dinamo

Nu știu dacă va mai închiria birourile. A spus că va plăti. I-am spus să-și rezolve mai întâi problemele cu Dinamo”, a declarat Ciprian Marica la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

Magaye, un pungaș? ”Împrumuta fără să mai restituie. Glumeau că e tras”

Previous Ionuț Negoiță, dezvăluiri în premieră despre Cortacero: ”A dat pe nevăzute”
Next Prima reacție a lui Cortacero Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *