Prima reacție a lui Cortacero Exclusiv


Pablo Cortacero își pregătește întoarcerea în România, la Dinamo! Chiar dacă fanii dinamoviști vor să îl facă cât mai repede uitat pe cel care a dus clubul într-o situație de neimaginat, spaniolul nu vrea să renunțe la club sub nicio formă.

Mai exact, acesta plănuiește să se întoarcă în România pentru procesul de pe 18 martie care îl poate repune în drepturi, mai exact să redevină președintele Consiliului de Administrație și să poată prelua din nou conducerea clubului. Informația a fost dezvăluită de Ciprian Marica.

Pablo Cortacero a reacționat în exclusivitate pentru doardinamo.ro și a confirmat cele spuse de fostul jucător al lui Dinamo și Fcsb, Ciprian Marica: „Da, vin”, a răspuns scurt Cortacero, întrebat dacă este adevărat că va reveni în România.

Ce a declarat Marica:

”M-a sunat Pablo Cortacero. Era încântat și fericit. Știe cum e perceput în România dar vrea să le demonstreze oamenilor. Mi-a spus că vine la București și pune Dinamo pe făgaș normal. Mi-a spus că a rezolvat problema, că a stat câteva săptămâni la Londra și se întoarce cu banii pentru Dinamo.
Nu știu dacă va mai închiria birourile. A spus că va plăti. I-am spus să-și rezolve mai întâi problemele cu Dinamo”, a declarat Ciprian Marica la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

Ipoteză șocantă: ”Se știa de-o săptămână de control, a fost păcălit”

Previous Cortacero se întoarce în România: ”A rezolvat cu banii”
Next S-a rezolvat problema atacantului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *