Florin Prunea îl susține pe Nicolae Badea


Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului Dinamo și a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească stema cu cei doi câini decât în scopuri sportive.

Astfel, Iuliu Mureșan a anunțat ieri că „vom face altă siglă și schimbăm și denumirea în așa fel încât în denumire să fie in continuare Dinamo și 1948.”

Invitat în studioul ProSport Live, Florin Prunea, fostul președinte al clubului în urmă cu aproximativ 3 ani, a vorbit despre acest subiect și a avut o reacție total neașteptată neașteptată. Acesta nu îl privește pe Nicolae Badea ca pe o amenințare, ci ca pe un protector al „câinilor”.

Florin Prunea spune că omul de afaceri din fruntea Computerland a evitat situația ca spaniolii care au preluat-o pe Dinamo în 2020 să pună mâna și pe însemnele și pe palmaresul roș-albilor.

„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.

Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

Citește și:

Denia de marți: ”Ne ajută”

Previous Care sunt entitățile care investesc la club
Next Vești mari pentru clubul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *