De ce plecarea lui Mureșan ar fi fost o greșeală


Mureșan si-a decis viitorul la Dinamo
Invitat la emisiunea Radio Dinamo1948, Răzvan Zăvăleanu a explicat de ce rămânerea lui Iuliu Mureșan a fost extrem de importantă. Dacă ar fi plecat, Pablo Cortacero ar fi putut fi numit în poziția de administrator special. Desigur, un lucru neacceptat de conducere clubului, dar și de suflarea dinamovistă.

Emisiunea poate fi urmărită integral pe Facebook Radio Dinamo 1948 sau pe canalul de Youtube cu aceeași denumire.

Iuliu Mureșan a vrut să plece

După înfrângerea cu CS „U” Craiova, Iuliu Mureșan a fost aproape de a pleca de la Dinamo. Ba chiar, fanii din PCH au transmis că „Iuliu Mureșan este în drum spre Cluj”. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, căci acesta a fost convins de Zăvăleanu să rămână în continuare la club.

„Lucrurile, din punct de vedere sportiv, au mers ceva mai bine la ultimele două meciuri, dar sunt departe de a fi rezolvate. Este important să găsim un investitor, având în vedere datoriile pe care trebuia să le plătim înainte de intrarea în procedura de insolvență. Nu avem de unde să producem asemenea sume. Este nevoie de o injecție de capital pentru a acoperi aceste sume.

Motivele rămânerii lui Mureșan la Dinamo

„Iuliu Mureșan este reprezentantul acționarilor în această procedură de insolvență. Mi-aș dori ca toată lumea să se raporteze când privește munca domnului Mureșan, la condițiile grele când a venit în calitate de președinte. Planul de reorganizare este respectat, dar nu știu ce s-ar putea întâmpla dacă am avea un administrator special alături care am putea avea o colaborare.

Dacă Iuliu Mureșan ne-ar spune adio mâine, e foarte posibil ca noul administrator special să fie numit de Pablo Cortacero. Este o concluzie logică, de bun simț. Nu trebuie să aI cunoștințe de drept și despre legea insolvenței că să o tragi”, a adăugat Zăvăleanu în emisiunea Radio Dinamo1948.

Citește și:

Oprița, ingrat: ”Derby în Liga 2 cu Steaua”

-->
Previous Un nou club din Liga 1 aproape de depunctare
Next Interviu cu noul jucător al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.