Anunț Șoc: Se întoarce Șerdean


Când apele s-au mai liniștit la Dinamo, echipa arată mai bine atât fotbalistic, cât și financiar, căci Iuliu Mureșan a declarat că echipa este cu banii la zi, apare o altă problemă la Dinamo. Una majoră: Revenirea în prim plan a lui Dorin Șerdean.

Conform Playsport, Șerdean a mers în Spania, acolo unde a negociat, în ultima lună, cu Pablo Cortacero și se pare că a reușit să ia acțiunile de la iberic. Începând de azi, omul de afaceri din Ardeal va fi noul adminsitrator al firmei Lotus.

PlaySport.ro a aflat prima mutare a lui Șerdean din noua postură. Acesta încearcă să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a-l îndepărta pe Iuliu Mureșan din funcția de adminsitrator special. Fostul președinte de la Dinamo urmează să înregistreze la Registrul Comerțului modificarea de statut.

Comunicat PCH

Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo.
De luni de zile, personajul rozaliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de ”spanioli”
Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului.
Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că AȘA VOM AFLA CINE I-A INVENTAT PE ”SPANIOLI” ȘI I-A HRĂNIT ATÂTA TIMP.” – comunicat PCH

Citește și:

Ciutacu: ”De ce Ciucă premier, Geoană NATO”

Previous Echipe probabile + cote la Dinamo-Sepsi
Next Steliano Filip: "M-am plictisit și eu"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *