Zăvăleanu: „Mi-a spus că este dispus să ajute”


In interviul acordat recent în GSP, Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre dosarul fostului acționar, Ionuț Negoiță, despre Pablo Cortacero și cum nu va fi sesizatț DNA, dar și despre mail-urile primite de la spaniol în care se arată, ca de obicei, dornic să ajute Dinamo.

– Ce riscă Dinamo în dosarul „Negoiță – insolvență”?

– Este o întrebare ce implică multe răspunsuri. Încă nu am aflat unul cert. Știu că procesul e în derulare, e la fond. Urmărim. Dincolo de faptul că există niște consecințe de natură civilă în dosarul penal, față de Dinamo, nu știu să vă spun azi nimic, așteptăm decizia instanței.

– Când va putea Dinamo sesiza DNA vizavi de ceea ce au întreprins Pablo Cortacero și ai lui? Este o întrebare pe buzele suporterilor.

– Nu știu dacă e vorba de infracțiuni de corupție, ca să fie sesizat DNA. Noi, în principiu, dincolo de anumite aspecte punctuale pe care ne vom apleca la un moment dat, nu am găsit lucruri care să intre în competența acestei instituții. Dar avem niște teme la dispoziție și dacă vom concluziona că trebuie să avansăm în justiție, o vom face.

– Ați discutat cu Cortacero?

– Domnul Cortacero mi-a dat două emailuri, mi-a spus că este dispus să ajute Dinamo, eu încă îl aștept. Pragmatic, ajutorul îl văd într-o sumă importantă virată în contul clubului.

– Și, concret, ce-a spus?

– Mi-a zis că s-a vorbit foarte urât despre dumnealui, ceea ce nu ar constitui realitatea, și că dorește să ajute în continuare Dinamo. Email-uri de anul trecut, octombrie, noiembrie, ceva de genul acesta.

Citește și:

Dinamo poate rezolva marea problemă a lui Stoican cu un fotbalist de la CFR Cluj

-->
Previous Se vinde Dinamo: „Am trimis deja documentele pentru due diligence”
Next Dinamo vrea un mijlocaș de la CFR

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.