Al optulea transfer al verii


Dinamo a reușit să perfecteze al optulea transfer al verii. ”Câinii” au transferat un fundaș central experimentat, brazilianul Lucas Alves de Araujo.

Lucas are 31 de ani și un CV bogat. A jucat în primii 4 ani la seniori în țara natală, apoi a făcut pasul în Europa în 2015, la formația germană VfR Aalen, trupă din ligile inferioare la care a rămas doar câteva luni.

Lucas a trecut ulterior în Elveția, la Biel-Bienne, iar tot în Țara Cantoanelor a avut parte de cea mai bună perioadă a carierei, la Luzern, pentru care a fost legitimat între 2017 și 2021.

Au urmat experiențe în Arabia Saudită (Al Tai), Grecia (PAS Lamia) și Emirate (Al Nasr), iar în ianuarie 2023 a semnat cu Portimonense.

Portughezii nu i-au prelungit contractul, Lucas a rămas liber, iar din această postură a semnat cu Dinamo.

Transferurile lui Dinamo în această vară:

Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)

Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense)

Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)

Plecări: Alin Buleică, Marius Tomozei (final de contract), Alin Șerban (final de împrumut – a revenit la CS Mioveni), Alin Demici (final de împrumut de la Rapid – a ajuns la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia)

Citește și:

Au adus un superstar de la Barcelona, unde avea 30.000 de euro/lună

Previous Informații importante despre transferuri
Next Revenire la meciul dintre U Cluj și Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *